Här är en enkel beskrivning av hur vi arbetar, vad vi gör och var vi utför våra uppdrag.

Hur?

Människor utvecklas och förutsättningar ändras, alltså erbjuder vi inte färdiga paketerbjudanden. Du som kund får förslag till lösningar, träningstillfällen och aktiviteter som alltid lutar sig mot min övertygelse om att människor vill och kan utvecklas. Jag delar med mig av mina kunskaper och erfarenheter - mitt systemfungerande - och jag litar på att mina kunder tar ansvar för att dela med sig av allt det som dom tycker är värdefullt och spelar roll för att vi tillsammans ska göra skillnad och nå dit vi vill.

Jag jobbar med och litar på hela systemfungerandet, det upplevs ofta annorlunda jämfört med hur vi är vana vid att nå resultat, det är kul också. Framför allt är det handlingsinriktat  - så att både du själv och andra kan uppleva skillnaden!

Att samarbeta med andra är roligt, utmanande och utvecklande. Här är några av mina favoriter: Karin på Karin Grönberg Facilitering, Pia Nilsson Stolt, Människoakademin och Tommy Hellström som driver Moment of Truth.

Vad?

Som extern konsult ger jag hjälp och stöd både i planerade processer/uppdrag/projekt som vid akuta krissituationer. Jag kan t ex ta ansvar för en specifik funktion under en längre period, arbeta övergripande med en hel organisation och samtidigt ge stöd åt de olika delarna i organisationen såväl på grupp- som individnivå eller gå in och ge individuellt stöd som coach där det finns behov.

Var?

Uppdragen genomförs hos oss i Sollentuna, i våra kunders lokaler och/eller på olika kurs- och konferensanläggningar. Vi genomför även aktiviteter och träningar på en ö i Stockholms yttre mellanskärgård. Där är det lugnt, vackert och inspirerande.